Törj ki a fogyókúrák rabságából!

Ha évek óta keresed a megoldást arra, miként is szabadulhatnál meg a plusz kilóidtól, ha Te is elvesztél a diéták tengerében, ha évek óta edzel, állandóan fogyókúrázol, de mégsem látod a változást, akkor ezek a sorok most egyértelműen neked szólnak.

 
Úgy érzed, hogy eleget és jól is edzel? Odafigyelsz a táplálkozásodra mégse változik semmi? Szeretnél úgy fogyni, hogy közben azt eszed amit szeretnél és nem kellene koplalni és fogyókúrákon törni állandó a fejed? Belefekteted az időd és az energiád, de egyszerűen folyamatosan azt érzed, hogy valami nagyon nem oké? Hidd el tudom, hogy mit érzel!
 
Persze most biztos azt mondod, hogy ez csak süket duma és honnan tudhatnám, hogy mi jár a fejedben, de hidd el tudom, mert én is átéltem ugyanezt. A sikertelenséget, a folyamatos kudarcokat, azt, hogy bármennyire erősen is próbálkoztam egyszerűen nem jutottam el a kívánt eredményig, pedig szent meggyőződésem volt, hogy mindent jól csinálok. Ha végre sikerült is leadnom pár kilót, akkor sem boldogságot éreztem, sokkal inkább levernek és erőtlennek éreztem magamat. A forma sem olyan volt, mint amit elképzeltem, a fitt test helyett a lógó bőr és a nulla izom nézett velem szembe.
 
Akkor konstatáltam, hogy bizony zsír helyett izomból fogytam, mert hiába hittem, hogy jól csinálom valamit mégis elbaltáztam, mert valamelyik legújabb és menőnek számító módszer mellett tettem le a voksom, ami egyértelműen valamelyik létfontosságú tápanyag megvonásán alapszik. Amikor még kvázi kezdő diétázó vagy, akkor könnyű eltévedni ezeknek a divatosnak nevezett diéták tengerében, ám amikor egyiket próbálod ki a másik után, akkor rá kell jönnöd, hogy az eredmények korántsem azok, amiket ígértek. Sőt! Ilyenkor persze elsőkörben bizonyára elszomorodsz és az sem furcsa, ha elmegy a kedved az egésztől.
 
Azonban jó, ha tudod, hogy igenis van számodra is esély, csak meg kell végre értened, hogy nem a divatdiéták lesznek azok, amik segítenek neked új életet kezdeni. Amikor erre annak idején rájöttem hatalmas kő esett le a szívemről, mert végre rájöttem, hogy nem bennem van a hiba. Aztán persze sok-sok év kemény és megfeszített munkája volt, hogy elérjem a kívánt formát, de egyetlen percét sem bántam meg, mert akkor már végre tudtam, hogy tényleg jó úton haladok.
 
Ezért igyekszem nektek is hétről hétre segíteni: rendre kapom tőletek az üzeneteket, amiben köszönetet mondok, mert a módszerem segítségével végre tényleg egészen új perspektívából látjátok a fogyás kérdését, számomra pedig ez a visszacsatolás többet ér bárminél.
 
Éppen ezért gondoltam úgy, hogy előadás keretein belül szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat. Szeretném megmutatni nektek is, hogy miként hozhatod magad formába fogyókúrák nélkül és hogyan törhetsz ki a divatos diéták, fogyókúrák rabságából. Ez az előadás egy egynapos tréning előfutára, ahol sok és lényeges kérdést sorra veszünk majd, úgy mint folytatásért kattints IDE!->
 
Szeretném neked megmutatni, hogy mit tehetsz az alakodért, úgy, hogy közben nem sanyargatod magad. Ezen az előadáson szeretnék rávilágítani, hogy az eddigi sikertelenségeknek nem te vagy az oka, hanem egy a média által sugall ideál, aminek mind titkon meg akarunk felelni. Ezen az előadáson szeretném veled megértetni, hogy igenis van kiút a fogyókúrás útvesztőből és szeretnék neked abban segíteni, hogy végre rátalálj a saját utadra.
 
Az előadásra érkezhetsz egyedül vagy a barátaiddal, barátnőiddel, a lényeg, hogy gyertek és, ha Ti is végre valami mást szeretnétek csinálni, ha végre a saját kezetekbe akarjátok venni a sorsotokat.

Hogyan törj ki a fogyókúrák rabságából? c. előadásomra ide kattintva tudsz jelentkezni! ->

Az előadás után lesz lehetőség az előadótól kérdezni, és jelentkezni az Örökké tartó Karcsúság 1 napos tréningre!
 
Mit mondasz, belevágunk együtt ebbe az izgalmas kalandba?


Üdvözlettel, Katona Zoltán
életmód tanácsadó

Subscribe
Visszajelzés
guest
5 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments