Örökké túlsúlyos maradok?

Sokan hajlamosak lebecsülni, mire is képes valójában a testünk és az elménk, ha változásra kerül sor. De az igazság az, hogy rengeteg kutatás és valós életből vett példa mutatja, hogy az életmódunk átalakításával és ha van, aki a hátunkat mögött áll, valóban sikerülhet tartósan leadni a felesleges kilókat – és ez még azokra is igaz, akik talán már feladták volna a reményt.


Kérlek nézd meg videós
üzenetemet a témában, majd a
videó alatt folytatom cikkemet!


A testünk egy csodálatos gépezete

A testünk olyan, mint egy jól olajozott “gépezet” – képes alkalmazkodni, változni, fejlődni. Ha úgy döntesz, hogy változtatsz az étkezési szokásaidon vagy többet mozogsz, a tested válaszolni fog. Gondolj erre, mint egy befektetésre: minden egészséges döntés, amit meghozol, hozzájárul az “egészség” nevű bankfiókod egyenlegéhez.


Sikertörténetek: Táplálék a léleknek

Mindenki szeret inspirálódni, és mi jobb módja ennek, mint sikertörténetek olvasása? Legutobbi sikertörténetek:

Anna aki 58 évesen döntött úgy, hogy megváltoztatja az életét, és 20 kilót fogyott egy év alatt. Nem csinált semmi extrát – csak apró, tartós változtatásokat hozott az életében. Ha Anna megtehette, te is megteheted!

“Kedves Katona Zoltán!
Ezt én már mind ismerem. Siker történetem is van, 36 kg lefogyás teljesitesevel és a 90 napos diétával amit 270 nap alatt értem el és ezt a sulyomat 16 évig meg is tartottam. Akkor 56 éves voltam most meg 77. Tehát ez most sokkal nehezebb. Az emlékeztető írásaid biztatóak, a karcsúsító teád nagyon jó ízű.
Bízni kell bennük és megtenni a tőlünk megtehetőt. Üdv Horváth Mária Magdolna”
Eredeti írása itt!


Tudatos változtatások: A kicsi is számít

Nem kell egyik napról a másikra maratont futnod vagy teljesen megváltoztatnod az étkezési szokásaidat. Kezdd kis lépésekkel: cseréld le a fehér kenyeret teljes kiőrlésűre, vagy sétálj többet. A lényeg a következetesség.

A fogyás beindításához szükséges némi kis odafigyelés az étkezésre és a mozgásra, az új, egészséges szokások alkalmazására, és néha a mentális akadályok legyőzésére is. 


Szakmai támogatás

Egy kis szakmai támogatás csodákat tehet, különösen, ha valaki tanácsra, útmutatásra vagy csak egy kis motivációra vágyik ezen az úton. Ezzel kapcsolatban hamarosan jelentkezem, hogy én hogyan tudlak támogatni a fogyásod beindításában.


Együtt könnyebb

Nem vagy egyedül ebben az utazásban. Csatlakozz hamarosan induló Fogyást Beinditó Programunkhoz, fórumokhoz, ahol mások is hasonló célokkal küzdenek. Megoszthatjátok egymással a sikereket, a kihívásokat, és támogathatjátok egymást.

Egy támogató közösség, legyen az online vagy személyesen, kulcsfontosságú lehet a motiváció és az elszántság fenntartásához.


Ha gyengének érzed magad…

Emlékezz arra, amikor legutóbb valami nagyon nehéz feladat előtt álltál, és sikerült megoldanod. Lehet, hogy egy projekt a munkahelyeden, egy nehéz vizsga, vagy egy személyes kihívás. Az erő, az akarat, a kitartás, ami akkor benned volt, most is megvan. Csak más területen kell alkalmaznod.


Tanácsok, ha elakadnál:

  1. Keresd a sikereket: Írd le azokat a helyzeteket az életedben, ahol erősnek és kitartónak bizonyultál. Ez adhat erőt a nehéz pillanatokban.
  2. Apró lépések: Tűzz ki realisztikus célokat, és ünnepeld meg a kisebb sikereket is.
  3. Kérj segítséget: Ne félj segítséget kérni. Akár szakmai, akár lelki támogatásról van szó, ez segíthet átlendülni a nehézségeken.

Emlékezz, az életmódváltás útja hosszú, de minden lépés számít. Légy saját életed Zsírégetés Harcosa, és kezd el ma az új életed felé vezető utat.


Senki sem marad örökké túlsúlyos, Te sem

Tehát, bár az út lehet kacskaringós, fontos megjegyezni, hogy senki sem marad örökké túlsúlyos így te sem, ha hajlandó vagy a változtatásra és a segítség elfogadására. A változás mindig lehetséges, bármilyen helyzetből is indulsz. Hamarosan érkezem további részletekkel a Fogyást Beindító Online programunról, mely egy oktató tréning, ami pont ebben nyújthat neked is segítséget!

Üdvözlettel, Katona Zoltán
életmód tanácsadó

Értékeld te is a bejegyzést

1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (16 szavazat, átlag: 4,88 az 5-ből)
Loading...
Subscribe
Visszajelzés
guest
5 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments