Online Személyes Életmód Tanácsadás

10.000 Ft95.000 Ft

Törlés

A Homing Terápia során többek között speciális módszeremmel a „Rejtett Éhséggel” dolgozunk! Megismered a “túlsúlyod”* okát, célját majd a MEGOLDÁST! A „Rejtett Éhségben” található információk (inger/válasz) fontos, titkos üzenetek feltárása, megfejtése, közvetítése a közös munkánk célja, amelynek végére “túlsúlyod” okozta jelenlegi „Szenvedésed” értelmet nyer, és egyúttal véget is ér, így lehetsz hatással a “testsúlyszabályozásodra”** !

Cikkszám: 021020901 Kategóriák: ,

Leírás

Ébredés!

Rejtett ingerÉhség!

Korog a gyomrod, vagy inkább a tested, a lelked esetleg az elméd? Nélkülözöl? Árválkodsz? Hiányban szenvedsz esetleg sóvárogsz valami után? Minden vágyadat, szükségletedet, érzésedet be akarod habzsolni?  Állandóan “éhesnek” érzed magad valamire? Eszel valamit és ez az érzés pillanatnyilag csillapodik, majd rövid időn belül sokkal erőteljesebben visszatér? Esetleg elszívsz egy cigit, megiszol egy sört, …. és mi történik utána?

A nyugtató és szorongásoldó, azaz ingert pótló szerek (kaja, ital, dohányzás, szex, munka, játék, sport) egyrészről azért olyan hatékonyak, mert lehalkítják azokat a “belső hangokat”, “programokat” amelyek állandó feszültségben tartják az embert és közben elnyomják valódi szükségleteiket, vágyaikat, érzelmeik iránti igényünket, néhány esetben akár a “szabad döntés”, a szabad akarat létét.

Másrészről azért is hatékonyak, mert a társas “érintkezés” összetevőit (figyelem, törődés, “simogatás”, elismerés, kötődés,) elégítik ki viszonylag gyorsan, ám rövid ideig és felületesen.  Ezért történhet az meg oly gyakran, hogy nem tudnak olyan könnyen megszabadulni “tőlük” az emberek, mivel folyamatosan szükségük van erre az állapotra. Ráadásul mindehhez a “kapcsolathoz” nem szükséges egy másik EMBER, ezért is alakulhat ki “függőség”!

Ingerektől és Válaszoktól megfosztott állapot

A Homing Terápiák során egy közös pontot találtam a hozzám forduló személyeknél. Minden egyes személyt egy vagy több rejtett “inger és annak válaszának éhsége” kínozta. Olyanok, melyekről fogalmuk sem volt, vagy ha igen, nem mertek egyedül szembenézni velük, megbarátkozni, kezelni őket. Nehezükre esett kielégíteni tényleges vágyaikat, szükségleteiket, esetleg rugalmasan kezelni a múlt és/vagy a jövő lelki „megpróbáltatásait” – egyszóval azokat az “információkat” melyek személyiségükben “áramoltak”.  Honnan is eredhet mindez, és miért olyan nehéz mindezen változtatni? Van egyáltalán megoldás?

“Bioprogramozás”

A szülők a világ minden táján meg akarják “tanítani” gyermekeiket (és környezetüket) viselkedni (reagálni a dolgokra) azaz mit csináljanak és azt hogyan. De nem csak a szülők, hanem a közösségek, a társadalom, a média, a párkapcsolatok is ugyanezt teszik velünk – mi meg velük. Ezt hívom én “biporogramozásnak”. A “bioprogramokkal” irányítjuk az életüknek (mentálisan, lelkileg, testileg). Ezek a “bioprogramok” bennünk futnak és kialakulások születésünkkor kezdődik (néhány esetben akár már fogantatásunk előtt).

Szóval a “bioprogramokat” – azaz mit csináljunk, és amit csinálunk hogyan is csináljuk – nagyszüleinktől, szüleinktől, testvéreinktől, tanárainktól, párkapcsolatainktól, külső környezetünktől kapjuk kommunikáció (utasítások, tiltások, gátló parancsok), viselkedési mintázatok formájában. Ezek érkezhetnek rejtett és nyílt viselkedési és kommunikációs csatornákon keresztül.

“Bioprogramjaink” segítségével dolgozzuk fel érzelmeinket és gondolatainkat, azaz az információkat, reagálunk, válaszolunk a minket ért ingerekre, és ezáltal alakítjuk belső és külső környezetünket.

Mindez hatással van alapvető döntéseinkre is (“valamit megegyünk, ne együnk meg” és arra is, hogy a szervezetünk raktározza vagy felhasználja a bevitt táplálékot) és az ezek alapján kialakult élettervünkre is, azaz mit is kezdünk az életünkkel.

A szakirodalom szerint az anyagcsere nem más mint anyag-, energia- és információáramlás! Az anyaggal (táplálkozás) és az energiával (mozgás) sokan foglalkoznak és megfogalmazásuk alapján igen egyszerű a siker receptje: “egyél kevesebbet és mozogj többet”. Vagy mégse?

Tudnod kell, hogy mindenki rendelkezik egy testsúlyszabályzó rendszerrel, ami mindenbe beleszól, azaz meghatározza, hogy a testünk raktározó vagy felhasználó üzemmódban van anyag, energia és legfőképpen információ szinten. Mindezt a bennünk áramló anyagokhoz, energiákhoz és információkhoz fűződő “viszonyunk” határozza meg.

Azaz az ingerek és válaszok megléte vagy meg nem léte, az ezekből adódó „információk” ott vannak az ember lényében, és hatással vannak a testsúlyszabályzó rendszerére is. Megfigyelted már Te is, hogy alig ettél valamit, talán még mozogtál, sportoltál is, mégse fogytál? Ennek az oka az általam „Rejtett inger és válasz Éhség!” –nek elnevezett állapot!

“És miért nem?”

Mindenki tudja mit kellene tenni: “kevesebbet enni, kevesebbet nassolni, esetleg egészségesebben enni, többet mozogni”, igaz? Ezt Te is tudod?! Mégsem teszik ezt az emberek. És miért nem? Tehát nem az a kérdést “mit kell tenni és azt hogyan” annak érdekében, hogy változás álljon be az ember életébe, hanem valójában sokkal inkább az a kérdés: “Miért teszik az emberek az ellenkezőjét annak, mint amit szeretnének tenni?”, másképpen megfogalmazva “Miért nem teszik azt, amit tenni szeretnének?” Talán mert nem akarják? Vagy amit szeretnének, azt nem is ők szeretnék, hanem valaki “más”? Ennek a “más” -nak a neve a “bioprogram”!

A „Rejtett Éhség” a külső környezet számára láthatatlan, mivel ez mindenkinek egy titkos, zárt “belső világa” mely némely esetekben nagyon távol áll a Valóságtól. Ráadásul előfordulhat, hogy mindezt a “bioprogramok” alakítják.

Ezzel a mások elől eltitkolt, láthatatlan “Belső Világgal” az emberek 2 dolgot tesznek. Vagy úgy kezdenek el viszonyulni “hozzá”:

  1. mintha nem tartozna hozzájuk: mint egy „elárvult gyerektől” megvonják a figyelmüket, szeretetüket, törődésüket, vagy
  2. mint tényleges valóságot kezelnek, és ezen keresztül szemlélik a világot.

Mind a 2 esetben mind rövid, mind pedig hosszú távon feszültség, zavar alakul ki, ami a testsúlyszabályzó rendszeren keresztül hatással van az ember egész lényére, így a túlsúly kialakulására is!

A feszültség oldására, a zavar enyhítésére pont kapóra jönnek a nyugtató és szorongásoldó, azaz ingert és választ pótló szerek, mint a túlzásba vitt kaja, alkohol, dohányzás, szex, munka, játék, sport, betegségek.

Lenyelt ÉLET!

Az emberek “belső világa” egy olyan hely ahová a “bioprogramok” hatására elrejtik a ki nem elégített vágyaikat (pl.: szerető párkapcsolat), szükségleteiket (pl.: figyelem, törődés), feldolgozásra váró élethelyzeteket, a múlttal és/vagy a jövővel kapcsolatban (pl.: valakinek vagy valaminek az elvesztése, „megszerzése”) érzéseiket, gondolataikat.

Ezért nem működik az „egyél kevesebbet, mozogj többet elv”!

A „Rejtett Éhség” azaz a szükséges inger/válasz hiánya a túlsúly megjelenésnek fő oka és egyben a CÉLJA is!

*A “túlsúly” fogalma – az én megközelítésem szerint – nem egyensúlyi helyzet olyan “elemekkel” kapcsolatban mint: az étel, a szeszes ital, a dohányzás, a szex, a munka, a játék (szerencsejáték, pc, xbox, ps, közösségi média mint “játszótér”) a sport. Ebből ered, hogy

**a testsúlyszabályozás több mint a tényleges testünk fizikai súlyának szabályozása kilóban. A bennünk információs szinten zajló folyamatoknak mint “energiának” is van súlya és hatása. Némely esetben előfordulhat, hogy ezektől az “információktól” és az általuk generált “energiáktól” véd meg testünk, és kapcsolunk raktározó üzemmódba, és lesz egyre nagyobb a zsírszöveteinkben tárolt energia.

A „Rejtett Éhségnek” és az általa okozott “túlsúlynak” mondanivalója van Számodra. A „Rejtett Éhségben” nem csak az „OK” található, hanem egyben a személyes „MEGOLDÁSOD” is!

Információáramlás hatása

A „Rejtett Éhség” okozhatja, hogy esetleg nem igazán szereted a tested, a külsőd, egyes esetekben akár az életedet. Elidegenedsz tőle, tárgyiasítod, személytelenné válik számodra, és lassan Önmagad és az életed szeretetét is elveszíted. Éreztél már ilyet, igaz? Ezáltal pedig stresszesebb, feszültebb leszel, és csökken az önbizalmad, hited, önbecsülésed… azaz bármi ami magaddal, az ÉNEDDEL, a személyeddel kapcsolatos, akár a szexuális vágyad is, egyszóval: öngondoskodásod!

Ezáltal találod meg a túlsúlyod „kezelésének” a módszerét!

Lehetőséged nyílhat a “bioprogramjaidat” megismerni, a szükségeseket megtartani, a szükségteleneket átírni, vagy kitörölni. A “belső világodban” található “Rejtett Éhségedet” kezelve megszüntetheted a túlsúlyod kiváltó okát, megtalálhatod a túlsúlyod célját, ahová el szeretne téged juttatni!

A Homing Terápia során többek között speciális módszeremmel a „Rejtett Éhséggel” dolgozunk! Megismered a “túlsúlyod”* okát, célját majd a MEGOLDÁST! A „Rejtett Éhségben” található információk (inger/válasz) fontos, titkos üzenetek feltárása, megfejtése, közvetítése a közös munkánk célja, amelynek végére “túlsúlyod” okozta jelenlegi „Szenvedésed” értelmet nyer, és egyúttal véget is ér, így lehetsz hatással a “testsúlyszabályozásodra”** !

További információk

Időtartam

1 alkalom, 6 alkalom, 12 alkalom