Szeretnéd kihozni magadból a legtöbbet?

Itt a Fogyást Beindító Program mellyel végre megvalósíthatod álmaid alakját és az Egészséges Életmódra való Átállást!

Itt a Fogyást Beindító Program mellyel
végre megvalósíthatod álmaid alakját
és az Egészséges Életmódra való Átállást!

Unod már, hogy a mérleg mutatója nem mozdul? Eleged van abból, hogy a nehezen lefogyott kilókat visszahízod? Szeretnéd szenvedés és éhezés nélkül elérni az álomalakodat, olyan módon, hogy közben jól is érzed magad, és hosszú távon is fent tudod tartani? Csatlakozz a Fogyást Beindító Programhoz, ahol minden szükséges tudást és támogatást megkapsz, hogy elérhesd és megtarthasd ideális testsúlyodat. Készen állsz a fogyásra és egy müködő Egészséges Életmódra való átállásra?

Kedves kezdő / újrakezdő Fogyókúrázó, illetve Kedves kezdő / újrakezdő Életmódváltó!

Ezzel a kettős megszólítással kell kezdenem az üzenetemet, mivel ez a lehetőség nemcsak azoknak szól, akik most kezdik (esetleg sokadjára kezdik újra) a fogyást hanem azoknak is, akik egészségesebb életmódot szeretnék kialakítani. Van egy nagyszerű hírem számodra, bármelyik csoportba is tartozol.

Katona Zoltán vagyok aki fiatalon még túlsúlyos voltam, majd lefogytam, személyi edző és táplálkozási szakértő lettem és 2011-ben alapítottam a Zsírégetés Harcosainak közösségét azzal a küldetéssel, hogy támogassam az embereket az egészségesebb, boldogabb élet felé vezető úton, megosztva velük azokat a tudományosan megalapozott és gyakorlatban is bevált módszereket, amelyek segítségével én magam is sikeresen átalakítottam az életemet. Célom, hogy inspiráljam és felvértezzem tagjainkat minden szükséges ismerettel és motivációval, hogy ők is képesek legyenek tartósan lefogyni, fenntartani az ideális testsúlyukat, és átvegyék az irányítást az egészségük felett. Ezalatt a 13 év alatt több száz hölgy érte el fogyási céljait, álom alakját függetlenül életkorától, kezdeti kondíciójától, és azoktól a kihívásoktól, amelyekkel szembe kellett nézniük útjuk során.

Kezdetben szakmai könyvekkel, személyes tanácsadással, táborokkal, tornákkal, étkezési-, és diétás tervekkel támogattuk ügyfeleinket. 2013-tól kezdődően termékekkel, mint például a Karcsúbb Élet Teával, bővítettük kínálatunkat, hogy még hatékonyabban segíthessük a fogyást és az életmódváltást. Azonban idővel ügyfeleink visszajelzéseiből - különösen azoktól, akik nem tudtak sikeresen fogyni - ráébredtünk, hogy egy más típusú megközelítésre van szükség, mivel a sikeresen lefogyottak aránya még így is alacsony volt, ami arra ösztönzött bennünket, hogy újratervezzünk.

Milyen félelmei vannak szinte minden diétázónak, életmódváltónak?

Az út az egészséges életmód és a sikeres fogyás felé sokak számára tele van félelmekkel és aggodalmakkal, mert a legtöbben a következőktől tartanak:

 1. Tartós fogyás kétségei: Sokan attól félnek, hogy még a nagy erőfeszítések ellenére sem lesznek képesek tartósan lefogyni, ami csalódást és lelki terhet okoz.
 2. Éhségérzet és megvonások: Az éhség és a kedvenc ételektől való megfosztás félelme elriaszthatja az embereket a diétától.
 3. Szigorú diéták követése: A szigorú étrendi korlátozások nehézsége gyakran félelemforrás.
 4. Testmozgás nehézségei: Sokan aggódnak, hogy a testmozgás túl nehéz vagy időigényes lesz számukra.
 5. Kudarc és visszahízás félelme: A korábbi sikertelen próbálkozások miatt sokan félnek a kudarctól és attól, hogy újra hízni fognak.
 6. Elszigeteltség: Az egyedülálló küzdelem és a támogatás hiánya magányosságot okozhat.
 7. Egészséges ételek költségei: Az egészséges táplálkozás költségeitől való félelem gyakori aggodalom.
 8. Társadalmi események: Az étkezési szokások megváltoztatása miatti aggódás társas helyzetekben.
 9. Kapcsolatokra gyakorolt hatás: Félelem, hogy az életmódváltás negatívan befolyásolja a meglévő kapcsolatokat.
 10. Környezet elfogadása: Aggodalom, hogy az új életmódot a közeli környezet nem fogadja el.
 11. Új étkezési szokások kialakítása: Az új, egészségesebb étkezési szokások elsajátításának nehézségei.
 12. Motiváció és önfegyelem: A hosszú távú motiváció és önfegyelem fenntartásának kihívása, különösen, ha az eredmények lassan jelentkeznek.

Ezek a félelmek teljesen természetesek, de fontos tudni, hogy van megoldás. A cél nem csak az, hogy azonnali sikert érjünk el, hanem sokkal inkább az, hogy hosszú távon egészségesebb, boldogabb életet élhessünk.

Most biztosítom a legeredményesebb és leghatásosabb támogatást

Az elmúlt időszakban számos megoldást próbáltam ki annak érdekében, hogy megtaláljam azt a MÓDSZERT, amellyel hatékonyan és eredményesen tudom segíteni a fogyókúrázókat és az életmódváltókat. Ezenkívül kerestük a megfelelő megközelítést azok számára is, akik már jó úton haladnak, de szeretnének tovább fejlődni az egészségesebb életvitel terén, legyen szó akár fizikai kondíciójuk javításáról, vagy étkezési szokásaik átalakításáról.

1 évig tesztelem egy szűk csoporttal az eddig legeredményesebb módszeremet melyben az online oktatást és a személyes tanácsadást kombináltam: ez biztosítja a tananyagokhoz való folyamatos hozzáférést, miközben lehetőséget ad arra, hogy egy szakképzett mentor folyamatosan vezessen és válaszoljon az esetlegesen felmerülő egyedi kérdésekre.

Ezért most lehetőséget biztosítok Számodra is a Fogyást Beindító Programunkat, amennyiben keresed a sikeres fogyást, a változást és az egészségesebb életvitelt.

Milyen módon támogat a Fogyást Beindító Programunk?

1.) 12 hetes online tréning

Egyedülálló, 12 hetes programunkkal kísérünk végig az egészséges életmód és fogyás útján. Programunkat úgy terveztük, hogy lépésről lépésre, minden héten egy új aspektusra fókuszálva segítsünk neked abban, hogy elérhesd és megtarthasd ideális testsúlyodat, javíthasd életminőségedet, és hosszú távon egészségesen élhess. Kezdjük az alapokkal, folytatjuk a táplálkozás, mozgás, stresszkezelés és időmenedzsment mélyebb megértésével, majd a program végére eljutunk a fenntarthatóságig és az önálló egészségmenedzsmentig.

Minden témakörben alaposan kidolgozott müködő tematikát hoztunk létre, amely írott anyagokon és videókon keresztül, lépésről lépésre vezeti végig téged.

Ebből született meg ez a különleges tudástár, amely nélkülözhetetlen segítséget nyújt a fogyókúrázóknak és életmódváltóknak. Mint már korábban is említettem, ez az anyag különösen hasznos mindenki számára, aki egészségesebb életmódot szeretne folytatni. Ezek az online kurzusok egy zárt internetes platformon keresztül érhetők el, ahol az egészséges életmóddal és fogyással kapcsolatos számos témát alaposan megismerheted.

1. hét: Bevezetés és Alapozás

Az első héten megismerkedünk az egészséges életmód alapjaival, beleértve az önreflexiót a jelenlegi életmódról és a célok meghatározását. Témáink között szerepel az egészséges táplálkozás és fogyás alapelveinek bemutatása, a vízfogyasztás növelésének fontossága, valamint a cukorbevitel csökkentésének módszerei. A fókuszban az önismereti alapok és a hosszú távú, fenntartható életmódváltás áll, hogy egy erős alapot építhessünk fel a következő hetek kihívásaihoz.

2. hét: Táplálkozás Alapjai

Második héten továbblépve megtanuljuk az egészséges étkezés alapelveit, figyelünk testünk jelzéseire, és elkezdünk étkezési naplót vezetni. Ez segít abban, hogy tudatosabban közelítsünk az étkezéshez, megfigyeljük, hogyan reagál testünk a különböző ételekre. Bevezetünk néhány egyszerű, mégis tápláló és egészséges receptet, amelyek könnyen beilleszthetők a mindennapokba, ösztönözve ezzel az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3. hét: Aktív Életmód

Ezen a héten arra koncentrálunk, mit jelent aktívan élni, különösen azok számára, akik nem szeretnek mozogni, vagy kevés idejük van rá. Megvizsgáljuk, milyen minimális mozgásformák vannak, amelyek nem kötelezőek, de jelentősen felgyorsíthatják a fogyás és az egészség javulásának folyamatát - mégis, program ennélkül is működik. Megtanuljuk, hogyan illesszük be az aktív életmódot a mindennapjainkba anélkül, hogy ez stresszt jelentene.

Nyugodj meg! Ha nem sikerül beilleszteni a mozgást az életedbe, akkor a 10. héten mutatni fogok egy működő módszert mely mozgás nélkül is segítheti a fogyásodat és az egészséges életmódra való átállást.

4. hét Táplálkozás Mélyebb Megértése

A 4. hét fókuszában a Táplálkozás Mélyebb Megértése áll, amely magában foglalja az étkezés előkészítésének, az egészséges nassolnivalók választásának és a heti étkezési terv elkészítésének fontosságát. Ez az időszak arra ösztönöz, hogy okosan táplálkozz és előre tervezz, ami segít a tudatos étkezési szokások kialakításában és fenntartásában.

5. hét: Stresszkezelés és Pihenés

Ezen a héten a stresszkezelésre és a pihenés fontosságára összpontosítunk, különösen azért, mert a stressz jelentős hatással van a fogyásra és az általános egészségre. Megismerkedünk különböző technikákkal és módszerekkel, amelyek segítenek csökkenteni a stresszt és elősegítik a pihenést, hogy támogassuk testünk, lelkünk és elménk egészségét. Ezek a technikák segíthetnek javítani az alvás minőségét, csökkenteni a stressz okozta étkezési késztetéseket, gyorsítja az anyagcserét ezáltal növeli a fogyás hatékonyságát.

6. hét: Félidős Értékelés és Finomítás

Ezen a héten áttekintjük és értékeljük a célokat és az eddig elért eredményeket, valamint újratöltjük a motivációnkat. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy felmérjük, mennyire vagyunk összhangban a kitűzött célokkal, és ha szükséges, finomításokat végezzünk az elkövetkezendő hetek stratégiáján. Ez a félidő pont alkalmas arra is, hogy újraértékeljük motivációinkat és megerősítsük elkötelezettségünket a program iránt.

7. hét: Időmenedzsment az Egészséges Életmódért

Ebben a hétben az időmenedzsmentre és annak fontosságára koncentrálunk a fogyás és az egészséges életmód elérésében. Megtanuljuk, hogyan oszthatjuk be hatékonyan az időnket, hogy prioritást biztosíthassunk az egészségmegőrző tevékenységeknek, mint az étkezés előkészítése, a rendszeres mozgás, és a stresszkezelő gyakorlatok. Az időbeosztás technikáinak elsajátítása segít abban, hogy fenntarthassuk az egészséges életmódra való áttérést hosszú távon, és megkönnyíti az egyensúly megtartását a napi teendőink és az egészségünk között.

8. hét: Érzelmi Evés Felismerése

A program nyolcadik hetében az érzelmi evés jelenségére fókuszálunk. Megismerjük az érzelmi evés jeleit, és tanulunk stratégiákat annak kezelésére. Megértjük, hogy az érzelmi evés gyakran stressz, szomorúság vagy unalom miatt következik be, és megismerjük, hogyan kezelhetjük ezeket az érzéseket anélkül, hogy ételhez fordulnánk.

9. hét: Akadályok és Kihívások Kezelése

Ezen a héten a program során előforduló gyakori akadályokra és kihívásokra koncentrálunk. Megvizsgáljuk, milyen akadályokkal szembesülhetünk az egészséges életmód és fogyás útján, és tanulunk módszereket ezek megoldására. Fókuszban a rugalmasság és a kitartás áll, amelyek elengedhetetlenek a sikeres fogyáshoz és eredményes életmódváltáshoz. Megértjük, miért eszünk bizonyos helyzetekben, és hogyan kezeljük ezeket az érzéseket és késztetéseket a céljaink elérése érdekében.

10. hét: Szokások Kialakítása

Ez a hét arra összpontosít, hogy a táplálkozást, rendszeres mozgást és a stresszkezelést szokássá tegyük. Megvizsgáljuk, hogyan állíthatunk fel hatékony kereteket és határokat, amelyek segítenek fenntartani új, egészséges szokásainkat, és megtanuljuk, hogyan küzdjünk meg a visszatartó erőkkel. A cél az, hogy hosszú távú változást érjünk el azáltal, hogy beépítjük ezeket a pozitív szokásokat a mindennapi életünkbe.

Fontos! Ha az aktív életmód mégsem menne zökkenőmentesen, bemutatok egy alternatív technikát, amely a mozgást tudományosan alátámasztott módon helyettesítheti. Ez a módszer a vizualizációra épül, amely során nem szükséges edzésre menni vagy aktívan mozogni, mégis elősegítheti a fogyást és az egészséges életmódot. Ez amerikai technika - melyet az élsportból hoztam és olimpikonokon tesztelték - arra ösztönöz, hogy elképzeld magad aktívan mozgás közben, ami segíthet fokozni az anyagcserét és pozitívan befolyásolni a testi állapotot.

11. hét: Fenntarthatóság és Önállóság

Az utolsó előtti héten a tartós változásokra és a közösségi támogatás szerepére összpontosítunk. A fő témánk az egészséges szokások hosszú távú fenntartása és az, hogy a közösség milyen fontos szerepet játszik ebben a folyamatban. A tevékenységek között szerepel a mentorálás és közösségi események tervezése, amelyek elősegítik a kapcsolatépítést önmagunkkal és másokkal, és ösztönzés a folyamatos előrelépésre és az egészséges életmód fenntartására.

12. hét: Záróértékelés és Előretekintés

Az utolsó héten a programunkat záróértékeléssel és az előretekintéssel töltjük. Megvizsgáljuk az elért eredményeinket, és bemutatjuk, mennyit fejlődtünk az utazás során. Emellett hosszú távú célokat tűzünk ki, hogy biztosítsuk az egészséges életmód fenntartását és további fejlődést a jövőben. Ez a hét tökéletes időpont arra, hogy megünnepeljük a sikereinket és elkötelezzük magunkat a folyamatos fejlődés mellett.

Ezek a tananyagok több mint 10 éves szakmai múltamra és ügyfeleimtől szerzett személyes tapasztalatra épülő, gondosan összeválogatott oktatóanyagok azért rendkívül értékesek, mert részletes, lépésről-lépésre épülő útmutatást, bevált technikákat kínálnak neked az egészséges életmód eléréséhez és a fogyáshoz. Ezekből tanulva, 12 hét alatt nemcsak, hogy beindithatod a fogyásodat, hanem akár elérheted az ideális súlyodat és javíthatod az életminőségedet, miközben olyan stratégiákat sajátíthatsz el, amelyekkel hosszú távon is megtarthatod az elért eredményeket és sikeresen átálhatsz egy könnyen követhető egészséges életmódra. De ez csak a kezdet!

2.) 24 órás támogatás

A programunkban nyújtott 24 órás e-mail támogatás biztosítja, hogy sosem maradsz egyedül a fogyás és az egészséges életmód útján. Ez a személyre szabott segítség biztonságot ad, hiszen tudhatod: bármilyen kérdésed vagy aggodalmad merül fel, szakértői választ kapsz rövid időn belül. Ez a folyamatos támogatás növeli az elkötelezettséged és motivációd, segítve a program sikeres befejezését.

3.) Motivációs üzenetek

A programunk egy különleges 12 hetes motivációs blokkot is tartalmaz, amely során hetente többször kapsz tematikus motivációs megerősítéseket. Ez az elem kulcsfontosságú a program sikerességéhez, mivel folyamatosan fenntartja a motivációt önmagaddal és a programmal kapcsolatban. Segít megőrizni a fókuszt, még akkor is, ha az élet próbára tesz. Ezen megerősítések célja, hogy segítsenek megtalálni az egyensúlyt és képessé tedd az irányítást a fogyásod és az egészséges életmódod felett.

4.) Telefonos konzultáció

A program alatt összesen 3 alkalommal szervezek telefonos nyílt napot, ahol a program résztvevői rövid telefonos konzultációra jelentkezhetnek be hozzám. Ezen az alkalmon lehetőség nyílik az egyéni és intim kérdések megvitatására is. Bár ezek a beszélgetések általában rövidek, tapasztalataim szerint sok esetben egy 10-15 perces beszélgetés is elegendő lehet a legégetőbb problémák megoldásában.

5.) Online Élő Csoportos Megbeszélés

A programunk részét képezi havonta egy online élő csoportos találkozó, ahol lehetőséged van feltenni a fogyás és az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdéseidet, amelyekre élőben válaszolok. Ezeket a találkozókat élő videóközvetítés formájában tartjuk, így interaktív módon vehetsz részt a beszélgetésben. Minden alkalom egy rövid bevezető előadással kezdődik, ami után bármilyen témában kérdezhetsz. A megbeszélések felvételeit később is megtekintheted, ha nem tudtál részt venni rajta.

6.) 12 hetes táplálkozás terv

A "12 hetes táplálkozás minta terv" olyan, mint a parton álló világítótornyok a hajóknak a tengeren, vagy az iránytű – tájékozódási pontként szolgál az egészséges táplálkozás és a fogyás útvesztőjében. Ezek a tervek segítenek látnod, hol állsz az egészséges étkezés útján, és iránymutatást adnak ahhoz, hogy szükség esetén finomíts az irányon. Ha pedig személyre szabott segítségre van szükséged, közösen veled egyeztetve, egy részletes kérdőív alapján összeállított, egyedi étrendet kínálunk, figyelembe véve az ételpreferenciáidat és egyéb személyes szükségleteidet, biztosítva, hogy az étrended ne csak hatékony, de élvezetes is legyen számodra.

7.) Fogyás és egészséges életmódra való átállás pszichológiája

"A Fogyás és Egészséges Életmód Pszichológiája" modul kiemelten foglalkozik azzal, hogy a sikerhez vezető út nem csak fizikai, hanem mentális átalakulást is igényel. Az önismeret és a pszichológiai aspektusok mélyreható megértése kulcsfontosságú a tartós változás eléréséhez. Ezért a programba egy külön modult építettem be, amely során ez az online tréning segít felfedezni a saját belső akadályaidat, motivációdat, és megtanítanak arra, hogyan kezeld az életmódváltással járó lelki kihívásokat. Ha pedig szükségesnek érzed velem is át tudod beszélni egy külön konzultáció során.

8.) “Akaraterő” tréning, hogy végig is tudd csinálni

Az elköteleződés az egyik legkritikusabb “akaraterő” a sikeres fogyásnak és az eredményes életmódváltásnak. Fontos, hogy teljes mértékben elkötelezd magad a jövőd, a programod, és a sikerbe vetett hit mellett. Bízz magadban és a programban. Ez a lelke mindennek, ezért a témában egy külön online előadást tartok a program során. Ha pedig szükségét érzed csoporton kívül, akár külön is átbeszéljük a kérdéseidet és erősítjük elköteleződésedet.

Milyen visszajelzéseket adnak azok, akik a tesztidőszak alatt a Fogyás Beindító és Életmódváltó Programunkkal érték el céljaikat?

"Egy évvel ezelőtt csatlakoztam a tesztidőszak alatt a Fogyókúra és Életmódváltó Programhoz, és az eredmények magukért beszélnek. Nem csak sikerült elérnem a kívánt súlyt, de az életminőségem is jelentősen javult. A program segítségével megtanultam, hogyan intézzem az étkezéseimet, beépítettem a rendszeres mozgást az életembe, és megerősödött az önbizalmam is. Az online előadások és a személyre szabott támogatás rendkívül hasznos volt. Köszönöm, hogy megmutattátok, hogyan éljek egészségesebben és boldogabban!"

- Éva (-10 kg) -

"A programban való részvétel óta jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. A rendszeres étkezési terv és a motivációs blokkok igazán segítettek abban, hogy kitartó maradjak. Most már tudom, hogyan kezeljem az érzelmi evést, és hogyan válasszam ki a megfelelő ételeket az egészségem érdekében."

- Márta (- 5 kg) -

"Soha nem gondoltam volna, hogy a vizualizációs technikák ennyire hatékonyak lehetnek a fogyásban. A program segítségével nem fogytam, de legalább nem híztam tovább mivel megállítottam az évek óta tartó súlygyarapodásomat. Mindezek mellett jobban is alszom, és általánosságban energikusabbnak érzem magam. Ez a változás hatalmas lökést adott az önbizalmamnak."

- Judit (nem híztam) -

"A 12 hetes program végére nem csak sikerült elérnem a célomat, de sokkal tudatosabb lettem az étkezésem és az életmódom tekintetében. Az élő csoportos konzultációk különösen hasznosak voltak, ahol megoszthattam tapasztalataimat és tanácsokat kaphattam a szakértőktől és társaimtól egyaránt."

- Zita (-7 kg) -

"Az időmenedzsment modul volt a személyes kedvencem, mivel mindig is küzdöttem azzal, hogy beillesztsem a mozgást a zsúfolt napirendembe. A program tanításai segítségével újrastrukturáltam a napomat, így már minden napra jut időm mozogni. Ez a változás nemcsak hogy segített a fogyásban, de általánosságban is jobban érzem magam."

- Ági (-9 kg) -

"Kezdetben skeptikus voltam az online támogatási rendszerrel kapcsolatban, de a 24 órás e-mail támogatás igazán hatékony és gyors volt. Mindig kaptam segítséget, amikor kérdésem volt, és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan motivált maradjak. A személyre szabott étrendem kialakítása pedig tökéletesen illeszkedett az ízlésemhez és az életmódomhoz."

Zsofi (-3 kg) -

Mennyibe kerül?

A programban nyújtott szolgáltatások összértéke jelentős, több mint 200.000 Ft értékű ha nem online, hanem személyesen tartanám, azonban célunk, hogy a program mindenki számára elérhető legyen 12 hétig. Ezért döntöttünk úgy, hogy online tartjuk meg a képzést így egy kedvezményes árat tudunk biztosítani 19980 Ft-ért.

Most a programunk éles indítása miatt 3 kiegészítő modult: a "12 hetes táplálkozás terv", a "Fogyás és egészséges életmódra való átállás pszichológiája", valamint a "Akaraterő tréning, hogy végig is tudd csinálni." szeretném felajánlani számodra, ezért most mindössze 19980 Ft áron tudsz csatlakozni a Fogyást Beindító Programunkhoz mely segítségére lesz nem csak a fogyásban hanem az Egészséges Életmódra való átállásra is. Az előregisztrációs lehetőség azonban csak most érvényes, tehát nincs sok időd, hogy jelentkezz a programra, mely 2024.04.01.-én indul.

Mibe fektetsz be ezért az árért? most 19980 Ft
12 hetes online hozzáférést szöveges és videós tudás tárhoz
24 órás támogatás
Motivációs üzenetek
Telefonos konzultáció
Lehetőség Online Élő Csoportos Megbeszélés
12 hetes táplálkozás terv
Fogyás és egészséges életmódra való átállás pszichológiája
“Akaraterő” tréning, hogy végig is tudd csinálni

Fizetési lehetőségek és azok előnyei

Amikor jelentkezel a programunkba, szeretnénk, hogy a fizetési folyamat is zökkenőmentes, kényelmes és előnyös legyen számodra. Íme a rendelkezésre álló fizetési módok és azok jellemzői:

1. Bankkártyás Fizetés - A Legkedvezőbb Választás

A bankkártyás fizetés a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb módja a tranzakciónak. Ennek több oka van:

 • Költségmentes: Nincsenek rejtett díjak vagy extra költségek, mivel az egész folyamat automatizált, így nem igényel külön emberi beavatkozást.
 • Gyorsaság: A fizetés azonnal feldolgozásra kerül, így nincs várakozási idő, ami azt jelenti, hogy gyorsabban hozzákezdhetsz a programhoz.
 • Biztonság: A bankkártyás tranzakciók magas szintű biztonságot nyújtanak, megőrizve személyes és pénzügyi adataid integritását.
 • Azonnali hozzáférés: Amint a tranzakciód sikeresen befejeződik, azonnal hozzáférsz a program minden tartalmához, beleértve a szöveges és videós anyagokat, a motivációs üzeneteket, és az előkészületi útmutatókhoz. Ez lehetővé teszi, hogy rögtön belekezdhess a változtatásba anélkül, hogy napokat, esetleg több mint 1 hetet kellene várnod a regisztrációd feldolgozására és a hozzáférésed aktiválására. A gyors hozzáférés elősegíti, hogy lendületesen és motiváltan kezdd el az útját a fogyás és az egészségesebb életmód felé, megteremtve az azonnali elköteleződés és cselekvési hajlandóság érzését.

2. Átutalás - Kisebb Költségekkel Járó Opció

Az átutalás egy másik lehetőség, de ennek már van egy fix 2500 Ft kezelési díja. Ennek oka:

 • Emberi Munka: Az átutalások manuális feldolgozását igénylik, ami plusz adminisztrációs terhet jelent számunkra.
 • Feldolgozási Idő: Az átutalás lassabb, mint a bankkártyás fizetés, és az ezzel járó többletmunka indokolja a kezelési költséget.

Ha valamilyen okból kifolyólag mégis az átutalást választod fizetési módnak, kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek külön díja van: 2500 Ft. Ez a díj azért kerül felszámításra, mert az átutalásos fizetés többletmunkát és adminisztrációs költségeket jelent számunkra. Minden átutalást manuálisan kell feldolgoznunk, ami időt és erőforrást igényel a csapatunk részéről. Megértésedet és türelmedet köszönjük ezen eljárás során. Kérjük, vedd figyelembe, hogy minden lehetséges módot megteszünk annak érdekében, hogy a folyamat zökkenőmentes és gyors legyen számodra.

3. Utánvét - A Legkevésbé Kedvező Megoldás

Az utánvétes fizetésnél a legmagasabb, 5000 Ft-os extra díjat kell felszámolnunk. Ennek indokai:

 • Logisztikai Költségek: Az utánvétes fizetés magában foglalja a csomag kézbesítését és az azzal járó logisztikai költségeket.
 • Kockázatok Kezelése: Az utánvétes fizetéssel járó kockázatok (pl. nem átvett csomagok) miatt magasabb díjat számítunk fel, hogy fedezni tudjuk ezeket a plusz költségeket.

Mint ahogy láthatod az utánvétes fizetés esetén a legmagasabb, 5000 Ft-os külön díjat számolunk fel. Ennek oka ahogyan írtuk, hogy az utánvétes fizetés jelentősen növeli a logisztikai és adminisztrációs költségeket, valamint magasabbak a kiszállítással kapcsolatos díjak is.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez lehet a legkevésbé kedvező fizetési mód számodra, ezért csak akkor javasoljuk, ha más alternatíva nem áll rendelkezésre. Megértésedet és együttérzésedet kérjük ezen költségekkel kapcsolatban, mivel célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a programot, miközben fenntartjuk a magas színvonalú szolgáltatást.

Köszönjük, hogy megérted a helyzetünket és hogy együttműködve törekszünk a legjobb megoldások megtalálására. Minden esetben arra törekszünk, hogy a fizetési folyamat olyan sima és egyszerű legyen számodra, amennyire csak lehetséges.

Összességében javasoljuk, hogy a lehető leggazdaságosabb és legegyszerűbb fizetési módot, a bankkártyás fizetést válaszd, hogy gyorsan és zökkenőmentesen kezdhess hozzá a programhoz.

A Fogyást Beindító Program Kínálata

Amikor csatlakozol a Fogyást Beindító Programhoz, egy komplex és mélyreható segítséget kapsz a fogyás és az egészséges életmód eléréséhez. Itt van, mit tartalmaz a program:

 • 12 Hetes Online Hozzáférés: Szöveges és videós anyagok egy teljes tudástárházához, amelyek segítenek megérteni a fogyás és az életmódváltás minden aspektusát.
 • 24 Órás Támogatás: Bármikor fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel vagy ha biztatásra van szükséged.
 • Motivációs Üzenetek: Rendszeres inspiráló és motiváló üzenetek, hogy kitarts a céljaid mellett.
 • Telefonos Konzultáció: Személyre szabott támogatás és útmutatás egy telefonhívásnyira.
 • Online Élő Csoportos Megbeszélések: Csatlakozz a közösséghez, oszd meg élményeidet, és tanulj mások tapasztalataiból.
 • 12 Hetes Táplálkozási Terv: Részletes étkezési útmutató, amely segít az egészséges táplálkozási szokások kialakításában.
 • Fogyás és Életmódváltás Pszichológiája Tréning: Mélyreható betekintés a fogyás mentális aspektusaiba, segítve a hosszú távú sikert. Értéke 10.000 Ft
 • "Akaraterő" Tréning: Egy speciális program, amely erősíti az elkötelezettségedet és segít végigcsinálni a változást. Értéke 10.000 Ft

A Fogyást Beindító Program nem csak egy útmutató; egy átfogó támogatási rendszer, amely minden szükséges eszközt megad a sikeres és tartós életmódváltozáshoz.

Tetszik, amit olvasol? Ne habozz tovább, mert a csatlakozás lehetősége + 2 extra tréninggel csak korlátozott ideig áll rendelkezésre. Lépj be a Fogyást Beindító Programunkba, és változtasd meg az életedet a mi segítségünkkel sokkal hatékonyabban, mint egyedül.

Ez nekem való, csatlakozom a Fogyást Beindító Programhoz!

Kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot a megrendelés érdekében! A 12 hetes Fogyást Beindító Program egyszeri díja 19980 Ft lesz bankkártyás fizetés esetén!

Fogyást Beindító Program

19 980 Ft

Szállítási és fizetési mód

Kezelési költség:
0 Ft

Bruttó végösszeg:
0 Ft

Az űrlap kitöltése után kattints a "Megrendelés!" gombra, és 2024.04.01-én elindul a Fogyást Beindító Online Program mellyel végre megvalósíthatod álmaid alakját és az Egészséges Életmódra való Átállást!

Ha a regisztrációdat követően 20 percen belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mailed, kérjük, küldj egy üzenetet a telefonszámod megadásával a katonazoltan@zsiregetesharcosai.hu e-mail címre.

Kérdésed merült fel, amelyre nem találtál választ? Lépj velünk kapcsolatba munkaidőben a +36 20 / 376 - 1619-es számon, vagy írj egy e-mailt a katonazoltan@zsiregetesharcosai.hu címre, és szívesen állunk rendelkezésedre minden további információval.

Katona Zoltán

Életmód tanácsadó

Miért várnál? Csatlakozz most!