Zsírégetés Harcosai
a Homing módszer
Olvass bele! Sikersztori Fogjunk össze! Rendelés

Ez most tényleg más, mint a többi.
Egyedülálló módszer, amitől lefogysz,
soha többé nem hízol vissza, és
még csak fogyókúráznod sem kell érte!

A fogyás, amiért
semmit nem kell tenned

Katona Zoltán

Könyv, ami tényleg segít
és benne a módszer!

A valaha volt legegyszerűbb módszer
ahhoz, hogy valóban lefogyj!

...és tartósan karcsú maradj!

Tényleg szenvedés nélkül!

Elérkeztek a fogyókúrák végnapjai!

Itt a régen várt könyv, benne a forradalmian új megoldással, amit feltétlenül el kell olvasnod, mielőtt bármilyen diétába vagy fogyókúrába belekezdesz!

Mert a dolgok nem olyanok,
amilyennek most látod...

A kötet segítségével jó eséllyel nem is kell majd
semmiféle menekülési útvonalat keresned valamilyen fogyókúrában!

Készen állsz, hogy fogyókúrák nélkül végérvényesen lefogyj?

A visszaszámlálás elkezdődött!

Ébredés

avagy a válasz arra:

Miért nem tudtál eddig lefogyni?

...és miért nem volt tartós az eredmény?

Ez most NEM egy fogyókúrás módszer!

Ez egy forradalmian új szemléletmód, ami először mentálisan és lelkileg tesz rendbe.

Ennek köszönhetően:

Olvass bele!

Beleolvasok

Igen jól olvastad!

Most tényleg le fogsz fogyni!

És nem fogsz többé visszahízni!

Mikor, ha nem most?

Sosem volt még akkora szükség erre a könyvre és a benne található forradalmian új szemléletmódra, mint most, ebben a nem könnyű időszakban!

Végre ki lesz mondva az igazság arról:

Egy biztos:

Az egyél kevesebbet, mozogj többet elv

NEM MŰKÖDIK!

Soha nem is működött!

Miféle hazug világ ez?

Hosszú évek óta dübörög hazánkban is a fogyibiznisz: sorra tűnnek fel az önjelölt guruk valamilyen diétás csodamódszert hirdetve, az elhízási arány mégis egyre rosszabb Magyarországon. Statisztikák szerint Európában a legrosszabb.

Megjelent a könyv, benne a
megoldással, ami tényleg segít.

Ez az utolsó esélyed ahhoz,
hogy a fogyásod ténylegesen beinduljon!

Én leszek a mentorod, aki fogja majd a kezed az úton:

Katona Zoltán
a jó közérzet őre

Nem véletlen az „őr” elnevezés, hiszen a kötetet, ami alapjaiban fogja a feje tetejére állítani a fogyókúrás ipart, valódi helyszínelőként írtam.

Merthogy 17 évig rendőrként oldottam meg különleges ügyeket. Majdnem úgy, mint a híres sorozatban, az NCIS-ben, csak magyar viszonylatban.

Micsodaaa? Rendőr volt a szerző?

De hát ilyen sztorit már hallottunk...

Ilyen biztosan nem. Az én történetem teljesen más. Nagyon más.

Bűnügyi helyszínelőként sokezer embernek segítettem feltárni, majd közös erővel vagy így, vagy úgy megoldani az ügyeit és helyre tenni a dolgokat. Aztán a „Zsírégetés Harcosai” mozgalom alapítójaként ugyanennyi embernek próbáltam meg segíteni.

2011 óta foglalkozom hivatásszerűen túlsúlyos emberekkel – életmód tanácsadóként mely során a fogyást is azokkal az ősi helyszínelő technikákkal és tudománnyal vizsgáltam, amivel a korábbi hivatásomban sikert sikerre halmoztam.

A kriminalisztika alapkérdései: MI történt? HOL történt? MIKOR történt? HOGYAN történt? KI csinálta? KIVEL csinálta? MIÉRT történt? + Tart-e még?

Az igazán eredményes helyszínelő tulajdonképpen olyan, mint egy modern mentalista. A tényekre és a megérzéseire egyaránt hagyatkozik. Egykori foglalkozásom révén arra voltam trenírozva, hogy mások fejével gondolkodjak. Ezért a kövér emberek fejébe is könnyen „belemásztam”.

Nem volt nehéz feladatom, hiszen gyerekként magam is elhízott kisfiú voltam.

Pontosan tudom:

...és a legfontosabbakat:

Évek óta kutatom, figyelem, elemzem a hízás mentális lélektanát.

A „Zsírégetés Harcosai” mozgalommal egyfajta küldetést is teljesítek, mert szenvedélyemmé vált a túlsúlyos embereknek történő segítség.

Könyvemmel a fejekben is rendet teszek.

Ilyen kiadvány még nem volt!

Magyarországon elsőként most megrendelheted a sikeres fogyásodnak a kulcsát!

A könyvben leírt titok a legfontosabb titok.

Titka mindennek, ami van.

Igen, mindennek.

Annak is, ami van és annak is, ami nincs.

Többet kaptam, mint amit vártam

Kedves Zoli!

A HOMING-ra elsősorban a férjem és magam miatt jelentkeztem, miután szembesültem azzal, hogy „túltoltuk a biciklit”. Mivel a Zsírégetés harcosai klubnak már régóta tagja vagyok és az általad küldött üzenetek sokszor célba találtak döntöttem úgy, hogy segítséget kérek Tőled.

A beszélgetéseink során rávilágítottál az összefüggésekre, feltártál sok mindent, amivel én korábban nem foglalkoztam és finoman szembesítettél önmagammal. Mindezt olyan empátiával, hogy észre sem vettem, de ráállítottál egy újfajta gondolkodásra. Egyes mondataid visszacsengenek és jelzik, hogy mikor, milyen utat válasszak.

Jóval többet kaptam, mint amit vártam.

Rájöttem életem céljára, a férjemet képes vagyok támogatni, ez által sokkal nyugodtabb.

Nekem is lett új programom: napi tízezer lépés, legalább háromszor egy héten, mert kell a jó levegő. Nem elégít ki a zárt térben való tornázás. A főzés, sütés során egyre több új alapanyagot próbálok ki. Igyekszem kis mennyiségeket főzni. Betartom, hogy 3x eszek naponta. Önmagamhoz képest kevesebbet. Korlátozom a nassolást, de sokszor el is hagyom. Tegnap feljött rám az a ruha, amit kb. 4 éve nézegetek a szekrényben. Karácsonykor azt fogom viselni! Kell ennél több?

Majd küldök egy képet. Így szépen kialakul az új életem, amihez irányt mutattál és ezt köszönöm.

Baráti üdvözlettel: Anikó

Anikó

Jelenleg még olvasom a könyvedet, a Homing módszert. Sok érdekes és elgondolkodtató dolog van a könyvben. Még nem tisztult le, amit olvastam, de gondolom a könyv végére meg fogok mindent érteni. De már most is sok mindent hasznosítottam a könyvből és a tegnapi beszélgetésünkből. Az eddigi információk, impulzusok, megerősítettek abban, hogy az elhízásom oka első sorban a gondolkodásomban, a tudat-alattimban keresendő, és abban is, hogy az egészségem érdekében muszáj lépnem. Nagyon jól esett, hogy felajánlottad az ingyenes telefonos konzultációt, A beszélgetés eléggé felkavart, de előre mutató volt. Jó tudni, hogy ahogy a könyvedben is ígérted, az úton fogod a kezem, és segítesz. Köszönöm.

G. Katalin

Kedves Zoli!

Az utóbbi időben sokat foglalkoztam spirituális dolgokkal, így kicsit meglepődtem, de meg is örültem, hogy a Homing módszer nem a hagyományos módok egyikét javasolja a túlsúly megszüntetésére. Nagyon sok diétán túl vagyok, sokféle "fogyasztószert" kipróbáltam és ha sikerült is átmenetileg fogynom, mikor visszatértem a korábban folytatott étkezéshez, előbb-utóbb visszajöttek a nehezen leadott kilók. Nagy áldozatok árán, akaraterővel, mozgással tartósan nem sikerült lefogynom. A hiánypótló könyv és a telefonos konzultáció megerősített abban, hogy más úton induljak el célom megvalósítása érdekében. A könyv közvetlen stílusa, a személyes példák érthetőbbé teszik a módszert, a javasolt technikákat. Érdemes a könyvet többször elolvasni, elmélyedni benne. Elhatároztam, hogy a mindennapjaim részévé teszem ezt a gondolkodásmódot és jobban odafigyelek önmagamra.

Köszönettel: Judit

Kedves Zoli!

Köszönöm szépen a mai beszélgetést. Abszolút pozitívan éltem meg a beszélgetésünket. Feltöltött. A könyv számomra a legjobbkor jött. Nekem az önismeret jut eszembe elsőre, ha a Homingra gondolok. Hogy szeressem és fogadjam el magam. Rengeteget tanultam már belőle, pedig még csak kb. a felénél tartok. Kíváncsian várom a folytatást. És még egyszer köszönöm!!!!

Sz. Julika

Nagyon jó volt a beszélgetés. A lényeges dolgok: a fantáziavilágból a belső világba bevinni, a bioprogramomba beépíteni, hit és meggyőződéssé válni!

Köszönöm szépen!

H. Juliannna

2 könyv 1 áráért

"A fogyás, amiért semmit nem kell tenned" és
az "ÉBREDÉS" Az önirányitás ereje -
a Homing módszer.

Mindez 1 könyvben, 1 könyv áráért!

Bónuszok

Ajándékba kapsz egy 5000 Ft értékű 30 perces telefonos konzultációt, melyben felmérem a Homing módszer alapján, hogy "hogyan tudok segíteni számodra" kialakítani egy olyan élet és szemléletmódot, melyet amellett, hogy szeretsz (és élvezettel csinálod) életed végéig el tudsz mellette köteleződni! Ezzel elérheted az örökké tartó egészséges karcsúságot!

Ez most tényleg más, mint a többi.
Egyedülálló módszer, amitől lefogysz,
soha többé nem hízol vissza, és
még csak fogyókúráznod sem kell érte!

A fogyás, amiért
semmit nem kell tenned

Katona Zoltán

Könyv, ami tényleg segít
és benne a módszer!

Mert a dolgok nem olyanok,
amilyennek most látod...

A kötet segítségével jó eséllyel nem is kell majd semmiféle menekülési útvonalat keresned valamilyen fogyókúrában!

Készen állsz, hogy fogyókúrák nélkül végérvényesen lefogyj?

A visszaszámlálás elkezdődött!

2 könyv 1 áráért

"A fogyás, amiért semmit nem kell tenned" és az
"ÉBREDÉS" Az önirányitás ereje - a Homing módszer.
Mindez 1 könyvben, 1 könyv áráért!
9 990 Ft helyett, 45% kedvezménnyel, MOST csak 5 490 Ft

Vásárolj most legalább 3db könyvet és akkor ingyenes a szállítás!


Kérek  db könyvet
0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Fizetési mód
Adja meg a fizetési módot!

Vásárolj most legalább 3db könyvet és akkor ingyenes a szállítás!

Testi, lelki és mentális egészséges jóllétünk!

Útmutató a karcsúbb élethez: Testünk reagál érzéseinkre, gondolatainkra így elválaszthatatlanok egymástól. Itt az összefüggés az egészséges test, a nyugodt elme és békés lélek ideális harmóniájához. Rendszeres örömteli gyakorlatok egy új életszemléletben!

Első Online videó tanulószobai részvételi lehetőség, ahol személyesen magyarázom el élő videón keresztül azt a fogyókúrát amiért tényleg semmit nem kell tenned és a Homing módszert. Ezt a vadonatúj életszemléletet, mely természetes módon hozzásegít egy egészséges élethez egy ideális testben. Ez a Karcsúbb Élet titka, kulcs ahhoz az új testhez, melyre már oly régóta vágysz.

Megmutatom a Szent Grált, melyben megtalálhatod a módszert, mely tényleg segíteni fog. Fogyókúrák helyett gyakorlati útmutatót adok a kezedbe új életszemléletemmel.

Ára: 2990 Ft

Kezelési- és szállítási költség:
0 Ft

Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, jelölje be ezt a mezőt!
Kérjük, jelölje be ezt a mezőt!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A megrendelés feldolgozása néhány másodpercet igénybe vehet.

Kérlek, hogy egyszer kattints a gombra!

Fogjunk össze!

A Homing módszer és a könyv terjesztésére partnereket keresünk.

Üzleted vagy webáruházad van? Esetleg egy közösség egy csoport tagja, vezetője vagy? Egy céget, egy intézményt képviselsz? Esetleg érdekel a családod, barátaid, környezeted, munkatársaid egészséges jóléte és szeretnél számukra egy új megoldást adni?

Legyünk szövetségesek és dolgozzunk együtt egy közös aktuális ügy érdekében: Egészséges jólét testi, mentális és lelki szinten!

„A fogyás, amiért semmit nem kell tenned” c. könyv benne az "ÉBREDÉS" Az önirányitás ereje - a Homing módszer terjesztésére keresünk partnereket, akik szívesen foglalkoznának kiadványom, módszerem terjesztésében, vagy

környezetedben (munkahely, csoportok, klubok, könyvtárak, szociális intézmények) személyes vagy akár online térben csoportos foglalkozásokon (pl.: tréning, workshop, terápia) összehangolva egymásra közösen teszünk a Homing módszer alapján a testi, lelki és mentális egészséges jóllétünkért!

Partnereink számára kedvező feltételeket biztosítunk, hogy minél könnyebb, és gyümölcsözőbb legyen az együttműködés.

Igény esetén egy ingyenes konzultáció keretein belül megválaszoljuk az esetlegesen felmerülő kérdéseket!

Akár szervezhetsz olvasó találkozókat kisebb és nagyobb csoportok számára is.

Jelentkezz most!

Küldd el rövid bemutatkozásodat (üzleti, szociális, magán tevékenységed) az info@zsiregetesharcosai.hu e-mail címre, vagy keress minket telefonon (+36 20 / 376 - 1619)

Várjuk jelentkezésed egy sikeres együttműködés reményében!

Üdvözlettel, Katona Zoltán

Homing módszer megalapítója