Ha utálsz futni, de szeretnél fogyni
most ezek a Legjobb Otthoni Online Edzések!

Ízületkímélő edzések egy gyógytornásztól
és egy személyi edzőtől.

Most ebben a hónapban ajándék Bodorrózsa Tea, melyről a legújabb magyar kutatások kimutatták, hogy gátolja vírusszaporodást, és megelőzi a fertőzést.

Pár hét alatt látványos változást hozhat ez az otthoni edzés, mely most mentőövként szolgál a testednek, a lelkednek és az immunrendszerednek!

Szeretnél egészségesebb, sportosabb lenni, de nincs időd, nem tudod beiktatni a napi programodba a mozgást, túl sokat dolgozol, messze van a konditerem – amiket most be is zártak -, és egyébként is nagyon zavar, amikor mások is bámulnak – néhány tipikus kifogás, miért hanyagolják életükből a rendszeres testmozgást.

Az otthoni edzés is lehet jóleső és hatásos, ráadásul egyáltalán nem muszáj egyedül érezned magad közben.

Egyszerű, rugalmas és olcsóbb

Az otthoni iTorna egyik fontos előnye, hogy az esetek túlnyomó többségében olcsóbb, és minden esetben rugalmasabb, hiszen lényegében bárhol, bármikor elvégezhető, akár az irodában két feladat között, akár a szabadság alatt. A gyakorlatok helyes kivitelezését André Anikó gyógytornász és Katona Zoltán (aki 117 kilóról 75 kilóra fogyott le és mai napig tartja) személyi edző az online torna videókban segítik, így elkerülve a sérülés veszélyét. Ha te is szívesen kipróbálnád

Ez a mozgás aranyat ér

Egyszerűen követhető, változatos, ízületkímélő ám hatékony, nem ugrabugra edzések, melyekre otthon rendszeresen tornázhatsz ráadásul viszonylag gyors és egyenletes fogyást biztosít. Mi ezt biztosítjuk számodra a ZSH iTornában, melyhez a mai napon korlátozott létszámig csatlakozhatsz ide kattintva! ⋙

Hogyan zajlik a ZSH iTorna?

Szeretnénk, ha Te is részese lehetnél hetente akár 4 alkalommal egy olyan online nézhető webtornának melyet az otthonodba végezheted. Ráadásul latba vetjük a 2011 óta megszerezett szakmai tapasztalatunk. Az így összeállított edzéseket – irányításunk alatt – olyan személyek (életkor, problémák) mutatják meg Számodra, mint amilyen esetleg Te is vagy.

Tornaprogramunk alapelveként a gyógytorna kímélő elemeit, mozdulatait ötvöztük a különböző sportág azon módszereivel, technikájával mely a leghatékonyabb fogyást eredményez a Te korodba figyelembe véve esetleges fájdalmaidat, problémáidat vagy korlátaidat. Így jött létre a ZSH Torna ahol

 • “befogadtak és egyenrangú félként kezeltek”
 • “vidámak és motiválóak”
 • “szakmailag összeszedett, segítő szándékú kiváló csapat”
 • “sokszínűek, változatosak, ötletesek, összehangoltak”

Szóval élve a technika adta lehetőségekkel, online hozzáférést adunk, hogy otthonodban is el tudd végezni hetente több alkalommal változatos, kíméletes mégis hatásos tornáinkat.

Ez az a torna program, mely garantáltan a legegyszerűbben segítségedre lesz a könnyed, egyszerű fogyásban, majd a lefogyott egészséges, fitt tested megtartásában.

Hogyan működik?

A ZSH iTorna változatos edzéseit hetente 2 alkalommal (hétfőn és csütörtökön) visszük el az otthonodba, melyek 35-45 percesek lesznek.

18 órakor az általad megadott email címre levélben küldjük az aktuális ZSH iTorna elérhetőségének a linkjét. A levélben lévő linkre kattintva, egy weboldalra fog navigálni ahol meg tudod majd nézni az edzést.

Az edzések minden egyes alkalommal egyszerre kezdődnek mindenki számára, így egyszerre tornázhatsz több száz ZSH Társaddal együtt, mégis…

…a saját megszokott, kényelmedben lehetsz, melyhez ki sem kell mozdulnod, vagy másokhoz alkalmazkodnod.

Ne ijedj meg, mert nem tudsz az edzésekről lemaradni, mivel az edzést követően még 27 órán át (igen jól olvastad), tehát másnap 20:30 percig elérhető lesz Számodra.

Sőt!

Hétvégén ha rá szeretnél tenni egy lapáttal, vagy esetleg bármely oknál fogva lemaradtál volna a hétköznap megtartott edzések valamelyikéről, vagy esetleg mind a kettőről akkor lehetőséged lesz szombat 14 órától vasárnap 17 óráig bepótolni.

Mit jelent mindez Számodra?

Ha nagyon leleményes vagy (és reméljük az vagy) akkor egyből hetente nem 2 edzésen tudsz részt venni hanem akár 3 alkalommal is tudsz tornázni (hétfő,csütörtök, szombat).

Így akár hetente nem is 2, hanem egyből 3 edzést kapsz a ZSH iTorna során.

De nem csak megnézned kell, hanem a siker érdekében velünk együtt végig is kell majd csinálnod.

FONTOS!

A tornák nem letölthetők. A hétfő és a csütörtöki napon érkező e-mailben lévő linkre kell kattintani és a megjelenő oldalon tudod a videót elindítani, megnézni és a tornát végigcsinálni velünk együtt.

Abban az esetben ha pl.: keddi vagy pénteki napon 20:33 perc után kattintasz a levélben lévő linkre akkor egy olyan oldal fog megjelenni ahol a videót már nem látod, de hozzászólásokat tudunk fogadni Anikóval és nagy szeretettel várjuk is, melyeket természetesen meg is válaszolunk.

WebTorna

A ZSH iTornát csupa hozzád hasonló ZSH Sportoló fogja bemutatni az irányításunk alatt. Neked nem is lesz más dolgod, mint követni, és velünk együtt tornázni.

Stressz, levertség, önbizalomhiány, túlsúly

Mire lesz szükséged?

 • laptopra vagy számítógépre
 • internet kapcsolatra
 • laptop hangszórójára, vagy a számítógéphez csatlakoztatott hangszórókra
 • kis helyre a lakásban
 • kényelmes, sportos, ruhára
 • vízre, törölközőre, matracra
 • későbbiek folyamán: kislabda, gumikötél, vizes palack, (ha nem rendelkezel vele, nálunk is megrendelheted)

Kinek való?

Azoknak akik

 • tornával szeretnének fogyni és nem szeretik az ugrabugra edzéseket
 • úgy érzik koruk, esetleg problémáik miatt szükséges a gyógytornász szakértelme
 • szeretnének olyan elvégezhető, számukra sportosan nehéz gyakorlatokat, hogy tényleges fogyást eredményezzen
 • javítani szeretnének jelenlegi fizikai állapotukon, jobb közérzetet és fájdalom mentesebb életet szeretnének vagy épp ezeket szeretnék megelőzni.

Lehetsz Te kezdő, újrakezdő vagy haladó, velünk megtalálhatod a lehetőségeidre szabott sportot. Neve is erről árulkodik (nem véletlenül) miszerint iTorna, mely nem mást takar, mint az angol nyelvből átvett “i” azaz én Tornám.

Szóval olyan hölgyeknek ajánljuk, akiknek esetleg ízületi és mozgásszervi problémáik vannak, otthon szeretnének edzeni mert szükségük van arra, hogy valaki folyamatosan mondja, és mutassa, hogy mit is kell csinálnia, lássa, hogy a hasonló problémával küzdő túlsúlyos hölgyek vele együtt csinálják.

Miért eredményes?

A ZSH iTornák során az edzéseket a fokozatosság és hatásosság elvét figyelembe véve állítottuk össze. Felhasználtuk és ötvöztük a gyógytorna és a testépítés számodra leghatásosabb, fogyást garantáló, mégis otthonodban is végrehajtható elemeit!

Akik már kipróbálták

Árak a nagyvilágból

1. Gyógytornász díja: 7000-16000 Ft/alkalom
2. Személyi edző díja: 5000 Ft-tól/alkalom
3. Edzőtermek havi bérletei 7500 Ft-tól, és ott van még az
+1. Utazás oda-vissza, idő, parkolás melynek értéke: felbecsülhetetlen.

A jelenlegi korlátozások miatt ráadásul kerülni kell a személyes kontaktust (este 8 után ez nem is lehetséges), az edzőtermek is zárva tartanak.

Kiemelt figyelmet kap az otthoni mozgás.

Ezért most itt van Számodra a:

ZSH iTorna

Ezért Legyél Te a következő sikeres, fitt, karcsú és egészséges Hölgy, melyhez most már nincs is más dolog, csupán most azonnal

Ezért kapsz ilyen Ajándékot!

Legújabb magyar kutatások kimutatták a korona vírusra vonatkozó pozitív hatásait a Bodorrózsának!

Dr. Balázs Anna a CMC Déli Klinika® vezérigazgatója a bodorrózsa kivonat hatásmechanizmusáról azt mondta, hogy a növény nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, amelyek gátolják a vírusok felszínén található neuraminidáz enzimet és így a vírusok nem tudnak bejutni a sejtekbe és szaporodni *1 E hatásuk révén megakadályozzák az influenza (egyéb vírusfertőzések) kialakulását 2 és szignifikánsan csökkentik a felső légúti fertőzések tüneteit, 2,3. A polifenolok antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásuk 3 révén segítik a szervezet védekezőképességét, növelik a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét, és baktérium ellenes hatással is rendelkeznek 4,5 .

Garantálom, hogy ha velünk tornázol
1 hónap múlva legalább
3 kilótól meg fogsz szabadulni!

Abban az esetben, ha nem így lenne kérdezés nélkül visszafizetjük a tagdíjad teljes árát. Mindez megrendelésedtől számítva 30 napon belül érvényes, addig kell visszajelezned számunkra. Részletek az ÁSZF-ben

Természetesen csak abban az esetben, ha a torna videójában szereplő gyakorlatokat hetente legalább 2 alkalommal elvégzed. A tornához nem kell tornaeszköz, csak Te, és egy olyan számítástechnikai berendezés (laptop, PC., okostelefon, tablet,), melyen meg tudod nézni aktuális edzésünket. Erre biztosítékunk, azok a jelenleg már csinos, vékony női ügyfeleink, akik egykor olyan túlsúllyal rendelkeztek, mint most Te jelenleg.

Több százra tehető azoknak a (volt) túlsúlyosoknak a száma akik felismerték Anikó és Zoli Sikeres Módszerének Erejét: Kriszta (50), Simonné Léhi Ida, László, Éva (61), Gergály Katalin, Ágota (76), Szeder Gabi, Vinczéné Zsóka, Enikő (37), Tátrai Katalin, Ilona, Péter, Ági (35), Szilágyi Kati, Móla István, Szegő Zsigmondné Adél (65), Etelka, Lilla, Kónya Mária Anna (62), Márta, Tóth Géza (45), Erzsi, {ide jöhet a Te neved?}…

Kérlek, töltsd ki a lenti megrendelő űrlapot, majd
nyomd meg a “Megrendelem” gombot!

Termék
Mennyiség
Ár
Legjobb ajánlat
Legjobb választás
168 napos online elérés a ZSH iTornákhoz hetente 3 alkalommal (hétfő, csütörtök, szombat) Összesen 72 torna mely során egy torna díja 125 Ft/db. Féléves szolgáltatás egyösszegű díja melyben 3 hónap díjához + 3 hónapnak a díját ajándékba megkapod. + 3 csomag Bodorrózsa Tea ajándékba, melynek értéke 2370 Ft
+
8.990 Ft
Legkedveltebb csomagunk
84 napos online elérés a ZSH iTornákhoz hetente 3 alkalommal (hétfő, csütörtök, szombat) Összesen 36 torna mely során egy torna díja 194 Ft/db. Negyedéves szolgáltatás egyösszegű díja melyben 2 hónap díjához + 1 hónapnak a díját ajándékba megkapod. + 2 csomag Bodorrózsa Tea ajándékba, melynek értéke 1580 Ft
+
6.990 Ft
Próba csomag
28 napos online elérés a ZSH iTornákhoz hetente 3 alkalommal (hétfő, csütörtök, szombat) Összesen 12 torna mely során egy torna díja 416 Ft/db. + 1 csomag Bodorrózsa Tea ajándékba, melynek értéke 790 Ft
+
4.990 Ft

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Helytartó
iTorna 168 napos
  × 1
8.990 Ft
Részösszeg 8.990 Ft
Szállítás
Összeg 10.480 Ft (Adótartalom: 317 Ft 27% ÁFA, 1.911 Ft 27% ÁFA)
 • Bankkártyás fizetés a SimplePay oldalán keresztül

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Ők is kipróbálták

* forrás: CMC Déli Klinika® sajtóközlemény 2020. 10.29.
1. Biagi et al. Planta Med 2019; 85(18): 1535-1536
2. Droebner et al. Antiviral Res. 2007 Oct;76(1):1-10
3. Kalus e al. Antiviral Res. 2009 Dec;84(3):267-71.
4. H Bouamama et al. Therapie 1999;54(6):731-3
5. Rebensburg et al. Nature 02 Feb 2016, 20394