A következő fogyókúrádat ki irányítja?

Nem csak testileg, hanem lelkileg is gyötrő próbára teszi a sorsa azokat, akik túlsúllyal küzdenek. A fő kérdés mielőtt fogyni szeretnél, hogy tulajdonképpen miért is szeretnél lefogyni? Vajon pusztán egy kisebb ruhaméret elegendő-e ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben?

A jó közérzet megőrzéséhez, vagy épp megtalálásához a plusz kilóktól és a lelki terhektől egyaránt meg kell szabadulni ahhoz, hogy az eredmények is tartósan megmaradjanak.

Így év elején: Állj meg egy pillanatra, és gondolkodj el, mielőtt bármiféle fogadalomba, vagy diétába belekezdenél: “a következő fogyókúrámat ki irányítja?”

Ne én vagy mások, ne a média, a tévé, vagy a közösségi oldalak mondják el, mit kell tenned, hanem Te, saját magad.

A fő kérdés mielőtt fogyni szeretnél, hogy tulajdonképpen miért is szeretnél lefogyni?

A te fogyókúrádat ki irányít – mert, hogy te saját magadat nem, az is biztos. Elárulok egy titkot: a lényeges dolgok sokszor épp attól válnak láthatatlanná, mert túlságosan is nyilvánvalóak.

Mit nem vesz az ember észre a saját életében?

Azt, amit nem AKAR észrevenni, mert azzal neki dolga van. Egyszerűbb a fogyókúrákba menekülni és azzal megpróbálni kezelni a dolgokat, mintsem szembenézni önmagunkkal.

Vissza kell szerezned valahogy az irányítást az életed történései felett, hogy végre tartósan lefogyjál.

Ez egyfajta tudatosság, hogy meglásd azt, hogy ki irányítja a fogyókúrádat. Ennek a megtalálásában segít a HOMING módszer melyet 2022. január 12. és 2022. január 14. között kedvezményesen tudsz majd megvásárolni.

Mi a HOMING? – a szabad döntés a szabad irányítása az ideális, karcsúbb testnek egy egészséges lelki és mentális harmóniája. Képesség arra, hogy szabadon teremts meg olyan dolgokat, melyeket szeretnél és persze képes legyél megválni azoktól, melyeket nem. Néha azt veszem észre az embereknél és saját magamon is, hogy nem mi irányítjuk az életünket – ekkor néha érdemes elkezdeni HOMINGOLNI.

Ahány fogyókúra, annyi történet, annyi ok

Mindenkinél más indítja el a folyamatot: lehet, hogy egy korábbi élethelyzetet szeretnél újraélni ahol jól érezted magad. De lehet ez egy pótcselekvés is, amikor valamit ki akarsz kerülni és helyette kétségbeesetten fogyókúrázol. (Lehet ez egy párkapcsolati gond, egy megrekedt karrier, a Covid, valamiféle hiányérzet.) Talán épp az étel az, amivel jólétet, „dőzsölést” lehet a legegyszerűbben megélni.

Az elhízás okát sokszor hárítják másra

Nagyon sok olyan történetet hallok, hogy valakit a szülei hizlaltak el, mint gyereket, mert azt tartották, hogy jobb, ha valaki súlyosabb, erősebb, vaskosabb. Vagy épp a gyerekkori nélkülözéseket akarja valaki a jelenben bepótolni és sokat akar szabadon enni, mert most megteheti, megengedheti magának, hogy mindazt megeheti, amit akkor nem lehetett.

Egy kemény mondatom van erre: Ki kellene venni a „cumit” a szánkból és végre felnőni, felnőttként irányítani magunkat. Ki kell kapcsolni az életet meghatározó, különféle belső irányító programokat melyek belénk vannak kódolva. – Ebben is segítségedre lesz a Homing módszer.

A fogyókúra – de bármi más az életben akkor lesz sikeres és tartós, ha saját döntésből fakad. Magunknak kellene irányítani saját magunkat. Azonban itt a nagy bibi: a legtöbben nem tudják valójában, hogy merre is akarnának menni.

A “nem tudom, a nincsenek céljaim” az többet jelent annál, mintsem azt, hogy nem tudok lefogyni. Szerdán megtalálhatod az első sikeres lépést az irányításod visszaszerzésére.

u.i.: Érkezik a várva várt könyv! ÚTMUTATÓ A KARCSÚBB ÉLETHEZ! Rendszeres örömteli gyakorlatok egy új életszemléletben! A HOMING módszer melyet 2022. január 12. és 2022. január 14. között kedvezményesen tudsz majd megvásárolni.

Katona Zoltán
Életmód Tanácsadó

Kérlek Gyere és csatlakozz a ZSH Közösségéhez és kövess minket. Légy naprakész az Egészséges Testi – Lelki – Mentális megoldásokkal az ideális tested, a karcsúbb életed jegyében.

ZSH Közösség Követése és Like a facebook-on itt!

Értékeld te is a bejegyzést

1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (17 szavazat, átlag: 4,94 az 5-ből)
Loading...
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments