Így nyertem vissza a legjobb formám – életteli élmény­beszámoló

Ha szeretnél munka mellett fogyni, de közben helyt is kell állni a mindennapokban, az sokszor vezethet, idő előtti kifáradáshoz. Pedig ennek nem feltétlenül kell így lennie. Most Gabriellát kérdeztük meg, hogy sikerült az éhségrohamokat kivédenie és újra formába lendülnie. Munkája fizikailag és szellemileg is megerőltető, hiszen pedagógus.

Hogy bírtad ki az elmúlt hónapokat?

A járványidőszak és a bizonytalanságok megviseltek engem is, felborult a napi rutinom és ez az étkezésre is igaz volt. De ennek is vége lett szerencsére, de tudtam, hogy csak akkor fogom bírni, ha jobb állóképességem lesz, felkészültebb leszek..

Mi segített neked ebben?

A mozgás, a sport mindig közel állt hozzám, de emellé kell olyan egészséges táplálkozás is, mely energiát ad, ám nem hizlal. Fontos az is, hogy egyszerűen elkészíthető legyen és finom is. Ehhez találtam meg Zoliék Fitt Kásáját és gondoltam, adok egy esélyt nekik.

Mi fogott meg benne?

Eddig is szívesen fogyasztottam egészséges ételeket, mondjuk zabkását. De a Fitt Rost Kása már az elejétől fogva sokkal jobban tetszett, mert meg lehet inni. Április elején kaptam kézhez a három havi Fitt Rost Kása csomagot, amelyben volt karamellás, erdei gyümölcsös, epres és kapucsínós ízesítésű is.

Mondtad, hogy édesszájú is vagy, mondd el, hogy alakítottad a saját ízlésedre!

Először zsírszegény tejben kóstoltam, majd szénsavmentes vízzel készítettem, aztán megkóstoltam kefírbe keverve és végül light-gyümölcslével is kipróbáltam. Minden módszerrel jó volt.

Van kedvenced?

Nekem a legfinomabbak már első perctől kezdve a gyümölcsös ízűek voltak, az eper és az áfonya. A karamellás és kapucsínós ízek olyankor jönnek jól, ha az embernek megnő az édesség utáni vágya.

Tanárként meglehetősen kötött időbeosztással élsz. Hogy lehet így fogyni?

Bekeverem a Fitt Kásám még reggel. Nekem a reggeli nagyon fontos, így minden nap hozom magammal az iskolába, és utána szünetekben pedig szépen elfogyasztom. Így a délelőtti étkezésemet ki is váltom a kásával, és így már otthon sem kívánok túl sok ennivalót. Egy adagot kimérek magamnak, ami 20g és kb. 80 kalória, így kiszámíthatóan beilleszthető az étrendbe. Lassan szívódik fel, eltelít elveszi az éhségérzetet.

De van még egy titkod:

A mozgás eddig is az életem része volt. Talán nem is tudnám a napokat-heteket úgy végigélni, ha nem mozoghatnék valahogy. Bármilyen mozgásformát kedvelek, és igénylem is, főleg azt, amit a szabadban lehet csinálni. Futás, kerékpározás – és most az nagy kedvencem az új fitness hulahopp karikám – nagyon jól átmozgat tetőtől talpig. Mivel itt a jó idő, elkezdtem görkorcsolyázni is.

A Fitt Rost Kása sokat segít, mert könnyebben mozgok, és többet tudok mozogni egy-egy alkalommal. Simán futok már egy óráig is, applikációval mérem, hogy növekszik a teljesítményem.

Másoknak is feltűnt, hogy energikusabb, lendületesebb vagy

Aki érdeklődik, munkatársak, barátok – annak elmondom, hogy mi segít nekem ebben. Persze, az elhatározásnak meg kell érni az emberekben, de ha látják, hogy nekem sikerült, akkor ők is kedvet kapnak. Elmondom a tapasztalataimat, és jó példával járok előttük.

Felkeltettük a figyelmedet? Szeretnéd tudni miről is számolt be Gabriella?

Instant megoldás 1 perc alatt kész

– azonnal fogyasztható –

Cukor és Gluténmentes Fitt Rost Kása, mely akár 3 órán át is eltelíthet

Egy adag csupán csak 79 kcal tartalmaz

– ebben a hónapban 35% kedvezménnyel –

Most ingyenes kiszállítással!

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments